Ger Schurink

Meer dan 30 jaar geeft Ger opleidingen aan hulpverleners in ‘praat-beroepen’: psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten en psychiaters. Ook anderen die praten met mensen met problemen, zoals coaches, poh’s-ggz, loopbaanadviseurs, geestelijk verzorgers of leerlingbegeleiders, volgen zijn trainingen.

In 1980 begon hij met het geven van gesprekstherapie en werkte tot 1992 in verschillende settings. Sindsdien ls hij vrijgevestigd psycholoog/psychotherapeut in Borne. Wat hem geleidelijk steeds duidelijker werd is dat in de kern alles draait om het herkennen en toelaten van pijnlijke emoties. ‘Als je iets erg dwars zit en als je ergens alleen niet uitkomt, dan knap je op als je met een vertrouwd iemand vrijuit kunt praten over wat je voelt en denkt’.

Ger heeft Aandachtige gespreksvoering ontwikkeld gebaseerd op de Method of Levels (MOL), de Visie van John Welwood en Mindfulness,

In cursussen en workshops is Gert-Jan Nieuwenhuis zijn co-docent.

Gert-Jan Nieuwenhuis

Als GZ-psycholoog was Gert-Jan werkzaam in diverse sectoren. Zo heeft hij gewerkt in de forensische, basis- en specialistische GGZ en als docent psychologie bij de Universiteit Twente. Sinds drie jaar heeft hij een eigen praktijk.

Zijn zoektocht was altijd hoe mensen kunnen groeien door de traumatische ervaringen die zij hebben meegemaakt. Professioneel maar ook persoonlijk heeft hij gezocht naar antwoorden in verschillende psychotherapeutische interventies. Door met aandachtige gespreksvoering “mijn eigen (onbewuste) wolven in de bek te kijken”, is hij zelf gegroeid.

Op dit pad loopt Gert-Jan door. “Ik ben enthousiast en dankbaar dat ik mijn cliënten aandachtige gespreksvoering mag geven.”

 

 

 

 

Aandachtige Gespreksvoering

Ligusterstraat 1
7621VJ Borne
E-mail: info@methodoflevels.nl
Tel: 074 2666090

Schrijf je in voor de nieuwsbrief